Press "Enter" to skip to content

Polarforskeren George Murray Levick fandt ud af så chokerende ting om pingviners sexvaner, at det blev holdt hemmeligt i 100 år

0

Da polarforskeren George Murray Levick besøgte Antarktis i 1911-1912, brugte han en del tid på at studere pingviners sexvaner. Han blev dog så chokeret over, hvad han beskrev som pingvinernes “moralske fordærv”, at den videnskabelige rapport blev skrevet med græske bogstaver, så det kun var veluddannede folk (og grækere, må man antage), der kunne forstå det. Han troede nemlig ikke, at den brede offentlighed kunne holde til at læse det. Udover homoseksualitet observerede han både pædofil og nekrofil adfærd hos pingvinerne.

British Museum of Natural History mente også, at indholdet var alt for upassende for offentligheden, så rapporten blev gemt af vejen. Det var først i 2012, at den blev fundet igen og udgivet – denne gang på engelsk. Vi er åbenbart blevet mere hårdføre i mellemtiden, for det har vist ikke skadet den offentlige moral betydeligt.

Kilder: